Sağlığa adım atıyorlar…

Kütahya Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Doğa Yürüyüşü etkinliği Çamlıca Tabiat Parkında gerçekleşti.

Haber Tarihi; 27 Ekim 2019

Doğa Yürüyüşü etkinliğinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; 4 Km’lik parkurda vatandaşlarımızı spora teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak adına etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşü etkinliğimizde emeğe geçenlere ve etkinliğimize katılım sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum, dedi.

Programda Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN ise; Bugün Kütahya Belediyesinin organizasyonu ile güzel bir alanda vatandaşlarımızla beraber spora teşvik amacıyla yürüyüş yapacağız. Organizasyonu düzenleyen belediyemize ve katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, ifadelerini kullandı.
Doğa Yürüyüşü etkinliği Kütahya Belediyesi’nin ikramları ile son buldu.

Etkinliğe; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa ÇEKİÇ, İl Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ, Orman Bölge Müdürü Hasan KESKİN, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Feyzullah GAYRET, Belediye Başkan Yardımcıları Murat ARIK ile Fatih GÖLGELİ, Kütahya Belediyesi Birim Müdürleri, Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.